(Υπερκέρδη δεν υπάρχουν στην ενέργεια και στο φυσικό αέριο…) Κολοσσός στην ενέργεια και το φυσικό αέριο από την εξαγορά της WATT+VOLT από τον Μυτιληναίο και την Protergia

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 22.08.22, 17:50Ο φόβος έχει κυριεύσει την κυβέρνηση! Την Παρασκευή τελικά – αντί για την Τετάρτη – η συζήτηση στη Βουλή για τις υποκλοπές και την επόμενη Δευτέρα για την Εξεταστική! Ψάχνει νέα “γραμμή” η κυβέρνηση απέναντι στο “μέτωπο” ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ 22.08.22, 17:00Πανικόβλητοι! Απόπειρα αντιπερισπασμού Μητσοτάκη εν μέσω σκανδάλου υποκλοπών: Συνεδριάζει με ΚΥΣΕΑ για Έβρο 22.08.22, 15:24Αλέξης Τσίπρας: “Εγκέφαλος του παρακράτους ο Μητσοτάκης” ! Ναι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική και στις κλήσεις στην Θεσμών και Διαφάνειας – Όχι στο νέο αρχηγό της ΕΥΠ 22.08.22, 13:22Τον εγκαταλείπουν και οι Αμερικανοί! ΝΥΤ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Η σήψη στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.