Κολλάει στα σχοινιά ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μητσοτάκη (“δεν είχε την περιέργεια όταν απέπεμψε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέοντα να τους ρωτήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλους πολιτικούς;”): «Ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα»

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 23.08.22, 16:22«Βόμβα» Αντώναρου: «Έχω επιβεβαιώσει την παρακολούθηση του τηλεφώνου μου και μάλιστα από δύο διαφορετικές πηγές» (vid) 23.08.22, 13:44Εκτροπή και … από Μπακογιάννη! Για τα Εξάρχεια, τον Στρέφη, τα κοντέινερ στα σχολεία της Αθήνας, δεν διαμαρτύρονται πολλοί και «αρκετοί δεν είναι καν Έλληνες»! (vid)

Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε, “δεν είχε την περιέργεια όταν απέπεμψε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέοντα να τους ρωτήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλους πολιτικούς;”

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει την έμμεση παραδοχή του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι μάλλον παρακολουθούνταν και άλλα πολιτικά πρόσωπα και την προσπάθειά του να βγάλει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.