Τρέχουν οι εξελίξεις! ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομολογία – “βόμβα” Δεμίρη: «Τα ‘‘δεν ήξερα’’ και ‘‘φταίει ο ανιψιός μου’’ τελειώσανε. Ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε ».

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 24.08.22, 16:55Ραγδαίες εξελίξεις! “Έκαψε” με το “καλημέρα” ο Δεμίρης τον Μητσοτάκη: «Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται (από τις παρακολουθήσεις)…» 24.08.22, 15:54“Μακαρθισμός” Μητσοτάκη! Χυδαία διαβολή Οικονόμου για τη δημοσιογράφο του POLITICO! Κατάπτυστη επιστολή στο περιοδικό όπου την κατηγορεί ως … Συριζαία! 24.08.22, 15:00«Χαστούκι» από Handelsblatt: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για χάρη του ΝΑΤΟ φορτώνει κι άλλα όπλα και εξοπλιστικά σε μια ήδη «υπερχρεωμένη χώρα»

Με ταχείς ρυθμούς τρέχουν πλεόν οι πολιτικές εξελίξεις μετά τη “βόμβα” κατά του Μαξίμου και της κυβέρνησης Μητσοτάκη πυροδότησε ο νέος διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης κατά την διάρκεια της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.