Financial Times: “Το ελληνικό σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στενεύει τον κλοιό γύρω από τον Μητσοτάκη”! (Μπάμπουσκες – φαντάσματα … επικαλείται το Μαξίμου μπας και διαφύγει…)

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 24.08.22, 22:31Η επιστολή που σφυρίζει λήξη … για την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Το POLITICO απαντά στις αθλιότητες του κυβερνητικού εκπροσώπου και ξεφτιλίζει ακόμα παραπάνω το Μαξίμου 24.08.22, 21:25“Φαρμακερή” απάντηση της Ολλανδής ευρωβουλευτίνας Σόφι ιντ’ Φελτ (επιτροπές LIBE και PEGA) στην απρέπεια του πρέσβη στην Κομισιόν: Το σκάνδαλο των υποκλοπών (στην Ελλάδα) είναι εξόχως ευρωπαϊκή υπόθεση 24.08.22, 20:38Σε “μαύρη τρύπα” εξελίσσεται για τον Μητσοτάκη η υπόθεση των υποκλοπών και οι επιθέσεις στον ξένο Τύπο! “Σφαλιάρα” των ανταποκριτών ξένου τύπου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ατόπημα για υπουργό η στοχοποίηση δημοσιογράφου 24.08.22, 17:04Τρέχουν οι εξελίξεις! ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομολογία – “βόμβα” Δεμίρη: «Τα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.