Ακαριαία αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στην απόπειρα αντιπερισπασμού του Μητσοτάκη με την ΠΙΜΑΝΑ συμφερόντων Κατάρ και το “Ναυάγιο” Ζακύνθου: “Να δώσει εντολή να αποχαρακτηριστούν τα έγγραφα τότε (2012-15) αλλά και των Ανδρουλάκη – Κουκάκη τώρα! Ιδού η Ρόδος …”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 5.09.22, 12:53Καταδικάστηκε ο μετακλητός του Πικραμμένου, Γρηγόρης Ψαριανός για τις ψευδείς, συκοφαντικές, προσβλητικές και σεξιστικές αναρτήσεις που έκανε σε βάρος της Ραλλίας Χρηστίδου! 5.09.22, 12:01Νέα σφαλιάρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που επιχειρεί “νομιμοποίηση” της αρχαιοκαπηλείας: Εντάλματα για κατάσχεση εκθεμάτων στο Μουσείο της Νέας Υόρκης φέρνουν στην πόρτα του Εισαγγελέα το ΥΠΠΟ αν δεν κάνει πίσω! 5.09.22, 0:04Συνεχίσει την αποκαθήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος… άλλωστε οι φιλίες με προηγούμενο πρόεδρο της ΝΔ δεν ξεχνιούνται

Σκληρή και άμεση απάντηση από την Κουμουνδούρου στην απόπειρα της κυβέρνησης να θολώσει την καθαρή εικόνα των ευθυνών του Μαξίμου στις παρακολουθήσεις του προέδρου του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.