Ζώδια Οκτώβριος 2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

Βαλεντίνη Βασιλειάδου τηλέφωνο επικοινωνίας: 6951-106266

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα σας υποχρεώσει να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά και θα σας βοηθήσει να λύσετε πρακτικά προβλήματα.

 Παρά το γεγονός ότι περνάτε ποικίλες συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις είναι καιρός να ασχοληθείτε περισσότερο πρακτικά με την οργάνωση της εργασίας σας.

Συναισθηματικά  η προσφορά είναι υπαρκτή αλλά το κλίμα είναι λίγο ασαφές. Χρειάζεται να δείξετε περισσότερη κατανόηση προκειμένου να έχετε καλύτερη κάλυψη στις προσωπικές  σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο  Οκτώβριος είναι κατάλληλος  για σύναψη νέων συνεργασιών, για αντικατάσταση αντικειμένων απασχόλησης ή για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

 Ωστόσο υπάρχουν νέα προβλήματα που θα σας απασχολήσουν στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα.

 Ωστόσο, συγκριτικά με άλλους, είστε πιο ευνοημένοι ενώ οι πιο φιλόδοξοι βιάζεστε να μπουν όλα σε ένα δρόμο που έχετε πολύ κοπιάσει για αυτόν αλλά πρέπει να ανεχτείτε ένα σύντομο κύμα τελευταίων καθυστερήσεων.

Ερωτικά υπάρχουν προφορές αλλά και προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Οκτώβριος είναι μήνας που τονίζει την δημιουργική έκφραση αλλά και τις κάθε λογής επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Η νευρικότητα με κάποιες καθυστερήσεις δεν θα λείψουν. Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες για να μην πολλαπλασιαστούν.

 Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε νέο κύμα επαγγελματικών υποχρεώσεων που θα σας προβληματίσουν αλλά αναλαμβάνοντας τις κερδίζετε και σε εκτίμηση αλλά και σε προοπτικές. Αισθηματικά  η εποχή είναι μεταβατική.

Οικονομικά ο μήνας προβλέπεται αμφιταλαντευόμενος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργικός και δραστήριος προβλέπεται ο μήνας. Προσωπικά ενδιαφέροντα θα μπορέσετε να τα βελτιώσετε.

 Οργανώστε την δραστηριότητα σας, αποφεύγοντας να επηρεάζεστε από τους γύρω σας.

Αξιοποιήστε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον και φανείτε πιο πειθαρχημένοι στις συναισθηματικές σας επιθυμίες αποφεύγοντας συμπεριφορές υπερβολής.

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα οικονομικά σας αλλά στο τέλος θα καταφέρετε αυτό που θέλετε.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέξετε το πλανητικό σκηνικό εμποδίζει τη σωστή κρίση και διαχείριση των υποθέσεων σας.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός ευνοεί τις μετακινήσεις και τις συναλλαγές σας. Επαγγελματικά έχετε περισσότερες προοπτικές να πετύχετε ένα σκοπό και γενικότερα τα εξωτερικά περιστατικά θα συμβάλουν στην ηθική και υλική σας ενίσχυση.

Εκνευρισμοί και διαφωνίες δεν θα λείψουν αλλά δεν πρέπει να αποτελέσουν παγίδα φόβο ή αποθάρρυνση.

Στα αισθηματικά  η κατάσταση θα είναι ευαίσθητη και μαζί ασαφής.

Οικονομικά υπάρχει το ενδεχόμενο να εξυπηρετηθείτε αιφνίδια αλλά στιγμιαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας  είναι ευχάριστος και πρακτικά κατάλληλος στο πρώτο εικοσαήμερο για να προωθήσετε εφαρμογή σχεδίων και να κερδίσετε το χαμένο χρόνο του καλοκαιριού.

Συζητήσεις και αγοραπωλησίες ευνοούνται.

 Μεσολαβεί για λίγο μια μικρή νευρικότητα που όμως γρήγορα ξεπερνιέται.

Υπερασπίστε μια ιδέα, μια σχέση και μια δουλεία. Κινηθείτε οργανωμένα και πλησιάστε εκείνους που είναι σε θέση και σε πρόθεση μαζί να σας βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σας, προσέξτε τις ανατροπές , από δική σας πλευρά θα πρέπει να λειτουργήσετε διαλλακτικά και υπομονετικά.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ο γενέθλιος μήνας σημαντικών ευκαιριών, για την ενίσχυση των ερωτικών και των οικονομικών σας.

Πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο αλλά τώρα απαιτείται προσεκτικός χειρισμός σε ότι σας αφορά άμεσα.

Βάλτε σε μια τάξη τα πράγματα, οργανώστε τις δραστηριότητες σας και προγραμματίστε μια επένδυση που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Στα αισθηματικά  σας εμφανίζονται νέοι άνθρωποι στην ζωή σας και στα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα θα λάμψετε όπως πάντα !!!

Αρκεί να προσέξετε τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας,  αλλά θα αποδειχτεί και κουραστικός.

 Η αισθηματική  σας ζωή επηρεάζεται και πολλοί από εσάς θα γίνετε άλλοτε τολμηροί στις πρωτοβουλίες και άλλοτε σκληροί στις αποφάσεις.

 Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που επηρεάζουν τα συμφέροντα σας και μην είστε σκληροί με όσους σας αγαπούν. Αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές, είτε αυτές έχουν την μορφή εκδίκησης, είτε της παθητικής υποταγής.

 Μέσα σας έχουν διαμορφωθεί νέες ιδέες αλλά και νέες ανάγκες. Ανασυγκροτήστε τη ζωή σας με βάση αυτά τα δυο και αφήστε πίσω σας πικρίες και ότι δεν αξίζει πλέον να υπάρχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας εξυπηρετεί την υλοποίηση σχεδίων και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε μερικά όνειρα που είχατε από καιρό. Είστε γενναίοι άνθρωποι και μαζί έξυπνοι.

 Τα στοιχεία αυτά καλείστε να τα επιδείξετε αλλά και να τα εφαρμόσετε. Δεν θα λείψουν μικρές καθυστερήσεις, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο και αντιθέσεις.

Στα αισθηματικά  δεν θα λείψουν οι αιφνίδιες συγκινήσεις, αλλά εξετάστε αν σας εξυπηρετεί να πληρώσετε το αντίτιμο που σας ζητούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Οκτώβριος είναι μήνας που  σας βοηθά να πετύχετε κάτι σημαντικό για την ενίσχυση των οικονομικών σας ή να κλείσετε ένα  επαγγελματικό ζήτημα.

Συνειδητοποιήστε μερικές αλλαγές που έχουν γίνει μέσα σας και προσαρμόστε τη ζωή σας στα καινούργια δεδομένα.

Εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούνε μερικές αισθηματικές καταστάσεις, αλλά μέχρι το τέλος του έτους, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

 Αποφύγετε δηλώσεις που θα ενοχλούσαν και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας σε αδιάκριτους ή μη εμπίστους φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερος προβλέπεται ο μήνας και υπάρχει μια έμφαση στις εξελίξεις της δουλειάς σας οι οποίες πυροδοτούνται περισσότερο από συγκυρίες παρά από την δική σας επιμέλεια.

Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στον επαγγελματικό τομέα και φροντίστε να αξιοποιήσετε το χρόνο, τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις δυνατότητες που διαθέτετε.

Στα οικονομικά εξακολουθεί να υπάρχει αστάθεια και έκτακτα έξοδα που θα επιβαρυνθούν εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης. Θα νιώσετε πιο επαρκείς έτσι.

 Αισθηματικά η εποχή είναι ενδιαφέρουσα αλλά επισκιάζεται από την παρεμβολή άλλων τομέων.

ΙΧΘΥΕΣ

Επικοινωνιακός προβλέπεται ο μήνας, κουραστικός λίγο στην εργασία σας, σχετικά τυχερός στα οικονομικά σας αλλά περισσότερο ενδιαφέρων στις επαφές που θα έχετε με συνεργάτες ή με εκείνους που θα εμφανιστούν την ζωή σας και θα σας προκαλέσουν ευχάριστα.

Είναι κατάλληλος να βάλετε νέους στόχους, να αρχίσετε νέες προσπάθειες σε πιο φιλόδοξους δρόμους, να υιοθετήσετε ένα καινούργιο τρόπο ζωής ο οποίος θα αφήσει περιθώρια ελεύθερου χρόνου και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα το εισόδημα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.