Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου (Ηχητικό)

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 10-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 6951106266

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν , αυξάνουν την κοινωνικότητά σου και οι έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες σου θα εντυπωσιάζουν σε κάθε σου επαφή και συνεργασία. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες των ημερών. Λίγη προσοχή χρειάζεται στο να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε προκαλούν, φέρσου με θάρρος και υποστήριξε τα δίκια σου με όσα μέσα διαθέτεις. Στο τέλος θα δικαιωθείς!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο ρομαντικό κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς σε εγρήγορση. Αν είσαι ελεύθερη, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητα για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δεις ότι τα σχέδια σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό .

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,12,34,44.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται αυτήν την εβδομάδα και καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Από την Παρασκευή και μετά, η διάθεσή σου για αλλαγές και επιβολή των απόψεών σου θα είναι έντονη και καλό είναι να προσπαθήσεις λίγο να τη μειώσεις ή να υιοθετήσεις πιο διακριτικούς τρόπους, που δεν θα προσβάλλουν τους συνομιλητές σου. Να ξέρεις ότι επεμβάσεις τρίτων θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, αν δεν τους κρατήσεις σε απόσταση!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, μπορεί να βρεθείς σε ρήξη με το σύντροφό σου και είναι κρίμα και άδικο, για ασήμαντους λόγους να μην είσαι καλά μαζί του. Μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όριά του. Αν είσαι ελεύθερη, εκμεταλλεύσου τις μέρες που θα ακολουθήσουν για ξεκούραση ή χαλάρωση, παρέα με καλούς φίλους και την οικογένειά σου και είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πάρα πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου που μέχρι τώρα θεωρούσες ανταγωνιστικό, και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με τη σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,16,42.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα καλύτερα είναι να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Να περιμένεις νέες κατακτήσεις που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, ενώ θα βελτιώσουν αισθητά την ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις το σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Αν είσαι μόνη, όλα δείχνουν πως πλησιάζει η στιγμή που θα γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα έρθει να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί και θα σου λύνει τα χέρια και η ατμόσφαιρα γύρω σου θα βελτιωθεί, αλλά να θυμάσαι ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να εφησυχάσεις. Μην αμελήσεις τις αρμοδιότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις, μην επενδύσεις σε παράτολμα εγχειρήματα, όσο δελεαστικά και αν σου φαίνονται και θα δεις ότι στο τέλος εσύ θα είσαι η κερδισμένη.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,21,33,44.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αυτές τις ημέρες τις καταστάσεις και να κάνεις ότι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες για να τις βελτιώσεις. Οι ημέρες θα διευκολύνουν τις επικοινωνίες σου και θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση και μάλιστα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές τους στο έπακρο, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου με σθένος και τίμια «μέσα» και να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος εσύ θα βγεις κερδισμένη.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με το σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση, που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνική αυτές τις μέρες, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Να είσαι σίγουρη ότι όλο και κάτι καλό θα εμφανιστεί μπροστά σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Η ισχυρογνωμοσύνη και ο εγωισμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι και πρέπει να είσαι προσεκτική σε όσα λες και κάνεις. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο, γιατί έκτακτα έξοδα σε παρασέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,18,22,39.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, ώστε το κλίμα που θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής μεταξύ σας, να πάψει να είναι τεταμένο και να ηρεμήσεις. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Μέχρι την Παρασκευή οι μέρες είναι ιδανικές για να τις μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα και είναι σίγουρο πως θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Οι ελεύθερες καλό είναι να κάνετε μια αυτοκριτική, να δείτε τι μπορεί να κάνετε λάθος…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, αν μία συζήτηση πάει σε σημείο που μπορεί να δημιουργηθούν αντιθέσεις, αποχώρησε αμέσως με μία καλή δικαιολογία και μη φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν εκτός από τον περιορισμό και την τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,25,33,48.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σταμάτα να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο αυτές τις ημέρες να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που να σε ευχαριστούν. Άφησε κατά μέρους τα πείσματα και εστίασε στην ουσία των πραγμάτων. Δώσε προτεραιότητα στα αισθηματικά σου, αντί να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά, που αυτήν την περίοδο δεν είσαι σε θέση να κουμαντάρεις όπως θέλεις. Από την άλλη, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για αυτά που έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις και θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα ανοίγοντας μπροστά σου τους δρόμους για να τα υλοποιήσεις. Φρόντισε μόνο να κινηθείς με μέτρο και να μην το χάσεις ακόμη μία φορά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς και εσύ σε αυτό χωρίς το φόβο να το εκμεταλλευτεί. Άνοιξε το σπίτι σας να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Έτσι θα ισορροπήσουν λίγο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,11,32,45.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος, ενόψει αποφάσεων που θέλεις να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι ξεκούραστη και ήρεμη για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση. Τόλμησε τώρα νέες αλλαγές σε σπίτι και δουλειά και ο χρόνος θα σου αποδείξει πόσο άξιζαν τον κόπο. Από εκεί και μετά, μην αφήσεις περιθώρια σε τρίτους να επέμβουν σε προσωπικά σου ζητήματα, γιατί οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο καλές όσο φαίνονται!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με το σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… να σε κατακτήσουν!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να πάρεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν και να απαντήσεις κάποια άλλη στιγμή, που το μυαλό σου θα είναι πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,13,28,42.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα φέρει αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται. Απόλαυσε τώρα αυτά για τα οποία έχεις παλέψει και μην έχεις τύψεις για τίποτα!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Από την Παρασκευή, απόφυγε επικίνδυνες συζητήσεις με το σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν. Αν είσαι ελεύθερη, ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,11,27,43.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκίνα αυτήν την εβδομάδα δυναμικά, προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά στις υποθέσεις σου, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση για να το πετύχεις ολοκληρωτικά. Θέματα σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν και πρέπει να είσαι αρκετά διπλωματική για να μην προκληθούν εντάσεις με τους οικείους σου. Καλό είναι αυτές τις ημέρες να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Ένα ταξίδι… ενδοσκόπησης θα ρίξει φως στις ανάγκες σου και θα λύσει αρκετές αμφιβολίες σου!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και τις δυσκολίες που περνάς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από το σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την ανάλογη ανταπόκριση και θα περάσετε μία αρκετά ευχάριστη εβδομάδα. Αν είσαι μόνη, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτή, για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου, που είναι πολλά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…25,33,41,46.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκμεταλλεύσου τη δυναμική διάθεση σου την Τρίτη και κάνε ότι καλύτερο μπορείς με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Η σιγουριά και η αποφασιστικότητά σου θα ισχυροποιηθούν, η προσήλωσή σου στους στόχους που έχεις βάλει θα είναι απαρέγκλιτη, όπως και η διάθεσή σου να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα της ζωής σου. Μη διστάσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Με εξαιρετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για εσένα από την Παρασκευή και μετά, και θα ισχυροποιήσει τόσο τις μεθόδους σου, όσο και τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις συγκρούσεις με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν είσαι ελεύθερη, αξιοποίησε το Σαββατοκύριακο, για εξόδους με φίλους που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό που μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Υπερασπίσου τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα αμφίβολης εμπιστοσύνης. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,14,25,39.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου, σε επηρεάζει δραματικά. Καλό είναι να αποφύγεις τις μελαγχολίες και να πάρεις ρεαλιστικές αποφάσεις για τους διάφορους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει σημαντικά να διαλευκάνεις τις εσωτερικές σου αναζητήσεις και θα νιώσεις έτοιμη να αλλάξεις όλα όσα δεν σε ευχαριστούν στην καθημερινότητά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές
Καλείσαι να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για το σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες από τη σχέση σου. Μην παραμελείς το ταίρι σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Αν είσαι μόνη, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Αναζήτησε κίνητρα που θα σου δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σου και μην εμμένεις σε σχέδια που βλέπεις ότι δεν έχουν μέλλον. Στα οικονομικά σου πάλι χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,10,28,33.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα, που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μη χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι ελεύθερη, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε γνωριμίες, που δεν είσαι σίγουρη ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές
Κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν όμως, γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως και πρέπει επειγόντως να μαζευτείς!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,31,39,44.

Ακούστε στον παρακάτω σύνδεσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.