“ΡΟΖ” εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην πλατεία Ευόσμου (βίντεο)

Εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην πλατεία Ευόσμου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, από την επιτροπή γυναικείας επιχειρηματικότητα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου – Κορδελιού.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με σαφές μήνυμα της ανάγκης για πρόληψη του καρκίνου του μαστού προσέλκυσε τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο.

Από νωρίς πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αλλά και να συμμετέχει στην μεγάλη κλήρωση για 15 δωρεάν μαστογραφίες.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (ΕΓΕ) του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έντυσε στα ροζ την πλατεία του Ευόσμου θέλοντας να ενημερώσει για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός με την σύζυγό του κ. Θένα Νοταρίδου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Νανά Παμπουκίδου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Σωτηράκης, για να ενισχύσουν τον σημαντικό αυτό σκοπό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την Παρουσίας τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης και η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Κατερίνα Νοτοπούλου.

Βίντεο:

Χορηγοί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.