ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΚΡΙΟΣ
Επηρεάζεται ιδιαίτερα η συναισθηματική και οικονομική σου κατάσταση αυτήν την εβδομάδα. Το ξεκίνημα της εβδομάδας, τονίζει από τη μία την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σου, από την άλλη αυξάνει την κόπωση και τον εκνευρισμό σου. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείς να προωθήσεις την πραγματοποίηση ενός σημαντικού σκοπού. Δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στο περιβάλλον σου, ακόμη κι αν αυτό τρέφει αισθήματα ανταγωνισμού και ζήλιας για το πρόσωπό σου. Θα διαπιστώσεις ότι η θετική διάθεση έλκει τα καλά και το αντίθετο! 
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις για τις ανησυχίες σου. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου. Διοργάνωσε κάτι το Σαββατοκύριακο μόνο για δύο και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές
Αρκετός φόρτος εργασίας για αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και κυρίως να μην επηρεαστείς ψυχολογικά από την στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Φρόντισε να κάνεις άμεσα κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Τυχεροί αριθμοί…6,13,27,41.


ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας, αναστέλλεται ενδεχομένως η πραγματοποίηση ενός σχεδίου σου ή θα νιώσεις απογοητευμένη από μία σημαντική σου σχέση. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμη και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις που θα ανέτρεπαν σοβαρά τις ισορροπίες σου. Επίσης, φρόντισε τη διαχείριση των χρημάτων σου, έτσι ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης από τρίτους. Υπερασπίσου τη δουλειά σου και μην κοινοποιείς τα προσωπικά σου σχέδια. Ερωτικά, η ατμόσφαιρα παραμένει καλή και δεν θα σου λείψει όμως η συμπαράσταση ενός αγαπημένου σου προσώπου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. 
Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν τον σύντροφό σου. Πάντα ξέρεις να χειρίζεσαι τα πράγματα, απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Μην αναλάβεις όμως και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, για αυτό έχε το νου σου…
Τυχεροί αριθμοί…3,17,29,394.ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας  οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι λίγο δύσκολες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα που θα φέρουν μικρά έξοδα και θα σε αγχώσουν. Θα υπάρξει μία αναταραχή από παρεξηγήσεις και δύσκολες συνεννοήσεις στον κοινωνικό και εργασιακό σου χώρο. Οφείλεις να προσέξεις τις κινήσεις σου για να μην εκτεθείς, αλλά και να μην πάρεις αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Συναισθηματικά, θα υπάρχει φόρτιση αλλά το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει θα είναι κατάλληλο για να πετύχεις αυτά που θέλεις και να αναθερμάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
Αισθηματικές
Η πορεία της σχέσης σου δεν είναι και η καλύτερη αυτές τις ημέρες και επιβάλλεται να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Πρέπει τώρα να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου με την υποστήριξη μάλιστα των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.
Τυχεροί αριθμοί…2,25,32,42.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Η  εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο έντονη και εσύ για ακόμη μία φορά ίσως θα εκτεθείς εύκολα σε γεγονότα που δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Η αναστάτωση που θα επικρατήσει θα είναι μικρής διάρκειας  και θα πρέπει να τη διαχειριστείς με υπομονή και λογικές κινήσεις. Προστάτεψε όσο περισσότερο μπορείς τις σχέσεις σου και απόφυγε τις δηλώσεις ή τις ανακοινώσεις που μπορεί να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των γύρω σου. Κάλυψε καλύτερα τα νώτα σου και μείνε μακριά από λάθη στην εργασία σου που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Επίσης, φρόντισε να μη δίνεις υποσχέσεις που δεν είσαι σε θέση να τηρήσεις και πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου. Στα ερωτικά σου,  να δρομολογήσεις ευχάριστες συναντήσεις και εξόδους. 
Αισθηματικές
Έχεις κάποια ερωτηματικά για το πώς αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου κάποιες καταστάσεις. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου και μίλα μαζί του για τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου. Με τις κατάλληλες αποδείξεις από τη μεριά σου, θα σε κατανοήσει και θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει με ουσιαστικές πράξεις. Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις  καινούριες πηγές εσόδων.
Τυχεροί αριθμοί…8,14,26,43.


ΛΕΩΝ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας  μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια γεγονότα στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα τον ίδιο σου τον εαυτό. Να είσαι συνεργάσιμη και να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση στο βάρος των εξωτερικών γεγονότων που επηρεάζουν τις συνεχείς αλλαγές των προγραμμάτων σου. Να θυμάσαι ότι αυτές τις ημέρες, με το πλανητικό σκηνικό να προκαλεί εμπόδια, κανένας σημαντικός τομέας της ζωής σου δεν μπορεί να έχει εντυπωσιακή επιτυχία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν θα προχωρήσουν. 
Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού στο ζώδιό σου, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Επίσης, τα καινούρια ξεκινήματα και οι συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα και απτές αποδείξεις. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Τυχεροί αριθμοί…4,15,23,40.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα  θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε εκνευρίζουν. Θα τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς. Διεκπεραίωσε τις υποθέσεις σου μία προς μία, και μην επιμένεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα μαζί τους, γιατί στο τέλος θα κάνεις μία τρύπα στο νερό… Φρόντισε να μην κουράζεσαι με προβλήματα άλλων, υπερασπίσου την εργασία σου και προφύλαγε την υγεία σου. Η οικονομική βελτίωση απαιτεί από τη μεριά σου σκληρή προσπάθεια και υπομονή. Κάποιες αλλαγές ίσως είναι απαραίτητες αυτήν την εβδομάδα, τόσο στην τακτική σου ως σήμερα όσο και στους προγραμματισμούς σου, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Το Σαββατοκύριακο προστατεύσου από ανθρώπους που σχολιάζουν και παράμεινε πιο κοντά σε εκείνους που είναι χρήσιμοι και ομοϊδεάτες σου.

Αισθηματικές
Πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου, καθώς με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή ρισκάρεις την πορεία της σχέσης σου. Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο.
Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και κυρίως μην τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και ασχολήσου με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα από το παρελθόν, που ευνοούνται αυτό το διάστημα.
Τυχεροί αριθμοί…7,18,26,39.


ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή  θα είναι  κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου και δείχνει ότι θα έχεις ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Ωστόσο να χειριστείς τις υποθέσεις σου, παρέχοντας μια προστασία απέναντι στα γεγονότα. Έλεγξε όσο το δυνατόν περισσότερο την συναισθηματική σου παρόρμηση και μην επιδιώκεις επίμονα να είναι όλοι φίλοι σου και υποστηρικτές σου, γιατί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα είναι ανέφικτο. Το Σαββατοκύριακο, αναπόφευκτα η συμπεριφορά κάποιων δικών σου ανθρώπων θα σε αναστατώσει, αλλά και εδώ πρέπει να κάνεις τη γνωστή σου υπέρβαση. Να είσαι συνεπής στους σκοπούς σου και να μην αφήσεις την συμπεριφορά σου να επηρεάζεται από τυχόν αδικίες που μπορείς να υποστείς. 
Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτήν την εβδομάδα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε έναν συνεχή άγχος που δεν σε βγάζει πουθενά. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου για όλα όσα σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες και τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεπερνιούνται. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες, αρκεί να έχεις υπολογίσει πρώτα κάθε λεπτομέρεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως θα ήθελες, αλλά με λίγη συνέπεια θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.
Τυχεροί αριθμοί…4,16,22,31.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και αυτήν την εβδομάδα είσαι η λιγότερο θιγμένη από τις πλανητικές όψεις που θα συμβούν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις και τα λόγια σου.  Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη φόρτιση των συναισθημάτων σου, που κάποια εξωτερικά γεγονότα θα προκαλέσουν. Από εκεί και μετά, ακολούθησε μία σταθερή γραμμή συμπεριφοράς απέναντι στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις και συνεργασίες και βρες λογικές δικαιολογίες για να μην αναγκαστείς να κάνεις κάτι που θα προσπαθήσουν να σου επιβάλουν. Συναισθηματικά, σου βγαίνει μία αιφνίδια τύχη την ώρα που δεν την περιμένεις. Να είσαι σε ετοιμότητα! 
Αισθηματικές
Η γοητεία σου θα είναι πολύ ενισχυμένη αυτήν την εβδομάδα και θα καταπλήξεις το ταίρι σου με την ερωτική συμπεριφορά σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στη σχέση σου και φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, προγραμματίζοντας μία μικρή απόδραση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς τώρα να ανοίξεις το δρόμο για νέες συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που δεν είναι μακριά να τις υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, ενώ παράλληλα φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις.
Τυχεροί αριθμοί…9,22,34,40.ΤΟΞΟΤΗΣ
Όπως και η προηγούμενη, έτσι και αυτή η εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα φορτισμένη για το ζώδιό σου. Η  Δευτέρα  σε επηρεάζει, ένα σχέδιό σου ματαιώνεται, ενώ η συμπεριφορά των ανθρώπους του περιβάλλοντός σου γίνεται πιο πιεστική. Η ερωτική σου σχέση θα σε απασχολήσει τώρα και θα σε βάλει στη θέση του απολογούμενου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να ξεκαθαρίσεις την στάση σου, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα ίδια στο μέλλον. Κράτησε τις ισορροπίες και τις αποστάσεις, αν δεν θέλεις να βραχυκυκλώσουν και οι δύο αυτοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο. Πρόσεξε μόνο να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν αφιερώνεις αρκετό χρόνο στον σύντροφό σου, λόγω της υπέρμετρης αισιοδοξίας σου. Κάνε τις προτάσεις σου και προκάλεσε τον σε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές. Είναι βέβαιο ότι θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Επαγγελματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βάλεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούριες πηγές εσόδων. Τυχεροί αριθμοί…10,24,38,44.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, λίγο δύσκολη και με κάποιες μικρές  απογοητεύσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Τη Δευτέρα, θα νιώσεις παγιδευμένη μέσα στον ίδιο σου τον εαυτό και τα βαθύτερα θέλω σου. Πρέπει να κάνεις μία εσωτερική αναζήτηση για να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο και μετά να βάλεις πλώρη για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Βρες συμπαράσταση σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν και μείνε μακριά από όλους όσους σε αμφισβητούν ή σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Έλεγξε τις συνθήκες της εργασίας σου και μην αφήνεις να κατακτήσουν χώρο οι αντίπαλοί σου. Στις σχέσεις σου μην περιμένεις θαύματα, ακολούθησε την τακτική της συνθηκολόγησης και όχι της επίθεσης ή της αντίδρασης. 
Αισθηματικές
Η εβδομάδα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα του παρελθόντος είναι καλύτερα να τις αφήσεις για λίγο αργότερα. Προς το παρόν πέρασε καλά και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου, γιατί το έχετε και οι δύο ανάγκη.

Επαγγελματικές
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, που καλό θα είναι όμως να αφήσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές, αλλά μην παίρνεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον και παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα  μικρά έξοδα.

Τυχεροί αριθμοί…1,25,39,48.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή,  φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι πιέσεις που σου ασκεί το πλανητικό σκηνικό οδηγούν σε αναγκαίες λύσεις και η αποδοχή της πραγματικότητας που κυριαρχεί καλώς ή κακώς, σε γενικές γραμμές θα ήταν ωφέλιμη εκ μέρους σου. Αποδέξου κάτι που έχει γίνει έστω κι αν δεν σου αρέσει, υπερασπίσου σχέσεις που σε αφορούν, αλλά απόφυγε να έχεις προσωπική επαφή με ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να είναι περιορισμένα, αλλά αυτό δεν πρέπει να εγείρει ούτε το θυμό ούτε την απαισιοδοξία σου. 
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά, γιατί θα δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι και θα στενοχωρηθείς. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άφησε τες καλύτερα για την άλλη εβδομάδα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση, για αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, καθώς έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.
Τυχεροί αριθμοί…4,21,38,44.


ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή  φέρνει πάλι στην επιφάνεια νέα μικρά όμως προβλήματα. Έτσι, καλό είναι να μην προγραμματίσεις τίποτα που να αφορά στα επαγγελματικά σου, αλλά να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων και να προσαρμοστείς. Καλλιέργησε εναλλακτικές λύσεις και αυτοσχεδίασε με βάση το ένστικτό σου. Υπερασπίσου το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην εγκαταλείπεις έναν αγώνα, του οποίου η έκβαση δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Μην είσαι, τέλος, απαιτητική στην προσωπική σου ζωή, όσο κι αν φαίνεται ότι έχεις το πάνω χέρι. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα πάρουν θετική τροπή και θα έχεις καλές εξελίξεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί. 
Αισθηματικές
Το μυαλό σου είναι απασχολημένο συνεχώς με το επαγγελματικό σου μέλλον, με συνέπεια να παραμελείς τον άνθρωπό σου και να επιβαρύνεις τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στη σχέση σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι εκείνη που θα στεναχωριέται. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία, γι’ αυτό μην τους αφήσεις χώρο να το κάνουν.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την περίοδο στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Καινούρια ξεκινήματα και προτάσεις που θα σου κάνουν, μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Ωστόσο μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τυχεροί αριθμοί…5,14,23,46.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.