ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με υγεία και χαρά. Στο τελευταίο θα μου επιτρέψετε να συμβάλλω κι εγώ με το νέο μου βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ. Θα σας περιμένω στις 6 το απόγευμα στο καφέ Ζώγια, Αλεξάνδρου Σβώλου 54. Θα διαβάσετε το βιβλίο, και την επόμενη θα έχει για όλους ο μήνας 9, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα χρονογραφήματά μου πιστεύω ότι εγγυημένα θα σας χαρίσουν γέλιο, ΚΑΡΑΝΤΙ χρονογραφήματα λοιπόν. Η επειδή αρκετά τα έγραψα στη διάρκεια της καραντίνας μπορούμε να τα ονομάσουμε και ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΤΑ. Τον τίτλο εσείς τον επιλέγετε.

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και ο καιρός έχει αρχίσει να γίνεται χειμωνιάτικος, άρα (προσοχή ακολουθεί διαφήμιση) ένα ευχάριστο βιβλίο και coocooning είναι ότι καλύτερο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Από χθες επισκέπτεται τη χώρα μας η Αριέλ. Ήθελα να ήξερα ποιος σκέφτηκε να δίνει στην κακοκαιρία ονόματα απορρυπαντικών. Μήπως για να ξεπλυθούν οι δυσάρεστες ειδήσεις που δεν έχουν τελειωμό τον τελευταίο καιρό; Προσωπικά θα πρότεινα για όνομα το Roll, για να κυλήσει και να φύγει, η το Tide over, για να την ξεπεράσουμε γρήγορα, ή ακόμη καλύτερα το Skip.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.