Αν υπάρχουν ευθύνες για τον τραυματισμό του 16χρονου θα αποδοθούν – Αυτό δεν δικαιολογεί πράξεις βίας και ανομίας | in.gr

(Πηγή: www.in.gr)

Βίαιες συμπεριφορές εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων δεν θα γίνουν ανεκτές είπε ο Γιάννης Οικονόμου στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να εκφεύγει του πλαισίου του νόμου και πως η Ελληνική Πολιτεία δεν ανέχεται συμπεριφορές που διασαλεύουν την τάξη και τη νομιμότητα εξέπεμψε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με το τραγικό συμβάν του σοβαρού τραυματισμού 16χρονου Ρομά στην Θεσσαλονίκη.

«Η Ελληνική Πολιτεία έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την ένταξη και ενσωμάτωση των Ρόμα στην ελληνική κοινωνία. Η ελληνική Δικαιοσύνη διερευνά ουσιαστικά το τραγικό περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη και σύντομα… Πηγή (Πηγή: www.in.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.