6ο Διαπολιτισμικό Δ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού: Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση και Χριστουγεννιάτικο παζάρι για την αγορά Απινιδωτή  

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Διαπολιτισμικού Δ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού σε συνεργασία με την εφηβική θεατρική ομάδα «Γεια Χαρά» του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο παζάρι και θεατρική παράσταση, με σκοπό τα έσοδα από τις εκδηλώσεις να πάνε στην αγορά απινιδωτή για το σχολικό συγκρότημα όπου συστεγάζονται το 6ο Διαπολιτισμικό Δ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού, το 6ο Νηπιαγωγείο και το 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12/2022 & ώρα 9.00 π.μ. ως 16.00 μ.μ., στο χώρο του σχολείου (Δαβάκη & 25ης Μαρτίου γωνία).

Η θεατρική παράσταση από το 2ο εφηβικό τμήμα της θεατρικής ομάδας «Γεια Χαρά» με τίτλο: «Ο Αϊ Βασίλης σε δίαιτα», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/12/2022 & ώρα 10.30 π.μ. στο Πολυλειτουργικό Κέντρο – Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό, είσοδος από οδό Μοναστηρίου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.