Οι Αστρολογικές Προβλέψεις της εβδομάδας από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 19-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 6951106266

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια που αισθάνεσαι έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.  Η δημιουργικότητα είναι αυτό που σε ικανοποιεί και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ταλέντα που σου γεμίζουν το χρόνο ευχάριστα και ενισχύουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μπορείς να περάσεις μια όμορφη εβδομάδα και να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάθε φλερτ που σου προκύπτει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τους ανωτέρους σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 5,12,36,54.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, για το τι πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και φρόντισε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό. Για αυτό, δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφο σου, μέρες που είναι  μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις όλα όσα δεν σου αρέσουν στον αισθηματικό σου τομέα.  Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις. Μην μείνεις σπίτι αυτές τις γιορτινές ημέρες !

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν, σε θέματα που περίμενες να τελειώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου. 

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,26,34,51.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση, ρεαλισμός και οργάνωση σε αυτά που κάνεις. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο στο περιβάλλον που κινείσαι και θα το καταφέρεις. Η θετική διάθεση και η εξωστρέφεια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και σε καθιστούν πρωταγωνιστή καθώς φτιάχνεις την ψυχολογία των γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του, ώστε να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Εσύ που βρίσκεσαι σε  μοναξιές, παρόλο που έχεις πολλά να λύσεις αυτή την περίοδο, νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Όμως, αν είσαι συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη, είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 16,24,38,44.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις.  Το να χαρείς απλές καθημερινές στιγμές που θα ανακουφίσουν και θα σε χαροποιήσουν είναι αυτό που κυρίως θα επιδιώξεις με τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κινήσου με ψυχραιμία, ώστε να βρεις το κατάλληλο άτομο που θα σε κάνεις να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά και σίγουρα πιο αισιόδοξα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 10,28,35,62.

ΛΕΩΝ

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σου, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά.  Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε γωνιά θα ξεπηδούν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο ακόμη στη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που έχεις, ώστε να ανοιχτείς και σε νέους κοινωνικούς κύκλους και να αυξήσεις τις πιθανότητες να συναντήσεις το έτερον ήμισυ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεις εντυπωσιάζει τους γύρω σου και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που είναι σημαντικές στα επαγγελματικά σου. Παίρνεις αποφάσεις με το βλέμμα στο μέλλον και με μόνο στόχο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 11,27,36,51.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, με κάποιες αναποδιές να κάνουν την εμφάνιση τους και να σε αποδιοργανώνουν. Κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μία περίεργη εβδομάδα θα είναι για τα ερωτικά σου ζητήματα, αλλά με διαλλακτικότητα και έξυπνους ελιγμούς, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ και όχι ο σύντροφος σου, που συνεχώς έχει παράπονα να σου επιρρίπτει. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς. Μετά είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένη.  Είναι πιθανό να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να υπονομεύσουν, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε μετωπική σύγκρουση. Αξιοποίησε την διαίσθηση σου για να δεις πως θα κινηθείς.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 9,14,26,57.

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα ανοίγονται μπροστά σου νέοι και πιο ελπιδοφόροι δρόμοι. Συγκεντρώσου, μελέτησε πιο οργανωμένα τα σχέδια σου και βάλε ένα σωστό πρόγραμμα στη ζωή σου, ώστε να προλάβεις να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μην απορείς αν ο σύντροφος σου είναι λίγο απόμακρος, και αναρωτήσου ποιο είναι το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την κατάσταση. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, για αυτό προσπάθησε να την περιορίσεις.

 Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, με το πλανητικό σκηνικό  να σε ευνοεί ιδιαίτερα από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής, πολύ σύντομα θα δεχτείς προτάσεις, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα, που δεν είσαι βέβαιη για την αποτελεσματικότητα τους.  Πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες στον χειρισμό ζητημάτων που προκύπτουν στη δουλειά με συναδέλφους. Αυτό δεν θα οδηγήσει σε θετικές λύσεις παρά μόνο σε ένταση που θα περιπλέξει τα πράγματα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 6,17,28,33.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα είναι να είσαι υπομονετική, για να μπορέσεις να δεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις.

 Κάποιες υποθέσεις που ήταν προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις τώρα κάποια θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου στη δουλειά, γιατί στο μέλλον μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα. Στις συνεργασίες που θα προκύψουν καλό θα είναι να είσαι προσεκτική, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Δείξε προσοχή σε αντιπαραθέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 20,39,41,58.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη της, μπορείς τώρα να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και να ατενίσεις το μέλλον σου, τόσο το αισθηματικό όσο και το επαγγελματικό, με περισσότερη αισιοδοξία.

Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ότι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Πλησίασέ τον περισσότερο και πες ανοιχτά αυτά που ζητάς  από εκείνον. Να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σου και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι καλή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου θα σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 3,25,41,68.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους και κόπωσης και δεν θα μπορείς να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι να μην κρατήσεις ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό, αλλά να κάνεις μία χαλαρή κουβέντα μαζί του χωρίς να μην του σπέρνεις ανασφάλειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να νοιώθεις ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 4,11,29,34.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις ημέρες απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία! Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έχεις και πολλές καλές ευκαιρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Η γιορτινή εβδομάδα είναι ιδανική για να το πετύχεις. Καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις και θα νιώσεις καλύτερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες, για να μην οδηγηθούν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις δείχνουν να είναι ένα πεδίο που μπορείς να αναπτυχθείς με εξαιρετικό τρόπο και να σε γεμίσουν ικανοποίηση τα αποτελέσματα που θα δώσουν.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 8,16,24,39.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια εβδομάδα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις, με τις οποίες θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που με ότι καταπιαστείς θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα με τον σύντροφό σου.

 Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων θα μπορέσεις να κάνεις μία καινούργια γνωριμία, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί αλλιώς μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.  Κάνε υπομονή και, αντί να διαφωνήσεις μαζί τους, προτίμησε να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα την κατάλληλη στιγμή.  Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… 13,33,94,45.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.