Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υιοθετηθεί το «καλάθι του νοικοκυρ

(Πηγή: seleo.gr)

Δεν έχει τελειώσει η συζήτηση με τους κλάδους που θα δημιουργήσουν το δικό τους καλάθι του νοικοκυριού, όπως σημείωσε, πρόσφατα μιλώντας με δημοσιογράφους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Το καλάθι του νοικοκυριού, το εορταστικό καλάθι και το καλάθι του Αη Βασίλη φαίνεται ότι όχι μόνο κερδίζουν τον ενδιαφέρον των καταναλωτών αλλά λειτουργούν και ως δείκτης για κάποιους κλάδους προκειμένου να συνεχίσουν την συζήτηση και να συμφωνήσουν στην υιοθέτηση της πρωτοβουλίας.

«Όσο περνάνε οι εβδομάδες όλο και περισσότεροι κλάδοι, που στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί με το καλάθι, έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι όποιος μπαίνει στο καλάθι τελικά κερδίζει γιατί οι καταναλωτές… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.