Το βραβευμένο πρόσωπο των καλλυντικών αιχμής NANOTOUCHE 

Ο φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης  κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Open Street» του διαγωνισμού PWS Convection 22, με το πρόσωπο που λανσάρει τα καλλυντικά αιχμής της σειράς VK NANO.

Ο διαγωνισμός «on line digital convention» διοργανώνεται από τον οργανισμό της ΝΑ Ευρώπης PWS (photoweddingstories.com), ωστόσο έχει ήδη λάβει διεθνή χαρακτήρα και αποτελεί έναν ετήσιο θεσμό κύρους, στον οποίο συμμετέχουν φωτογράφοι από  όλο τον κόσμο.

Ο θεσσαλονικιός φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης λέει: «Η φωτογραφία απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία open street μια κατηγορία με …ελεύθερο θέμα. Και απεικονίζει ένα καθαρό φωτεινό πρόσωπο ενός μοντέλου επίσης από τη Θεσσαλονίκη» .

Ο  Έκτορας Νικολάκης ασχολείται με τη φωτογραφία εδώ και 17 χρόνια, ενώ από το 2015 ασχολείται και με την διαφήμιση. 

Με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που βραβεύτηκε, λανσάρονται τα καλλυντικά αιχμής Nanotouche της εταιρείας VK NANO

Η CEO της εταιρείας VK NANO, Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη, αναφορικά με τη βραβευμένη φωτογραφία των καλλυντικών αιχμής Nanotouche δήλωσε: «Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τον κ Νικολάκη. Η αισθητική αρτιότητα στις φωτογραφίες του αποκρυσταλλώνεται στην βράβευσή του. Ο συνδυασμός του κατάλληλου μοντέλου και η αποτύπωση της ομορφιάς με τον φωτογραφικό του φακό, αναδεικνύουν μοναδικά τα πρωτοποριακά μας καλλυντικά Nanotouche»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.