Σύγκρουση γονέων και Δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με Αυτισμό που κρίνεται ακατάλληλο

Σφοδρή σύγκρουση ετοιμάζεται ανάμεσα στους γονείς του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του “Ειδικού Σχολείου Θεσσαλονίκης για παιδιά με Αυτισμό ” του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και τον δήμαρχο κ. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη.


Οι γονείς του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ειδικού σχολείου σκοπεύουν να προβούν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας αμέσως μετά την επιστροφή από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, καθώς καταγγέλλουν ότι το κτήριο το οποίο στεγάζει το ειδικό δημοτικό σχολείο είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για την ζωή των παιδιών τους.


Από την μεριά του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη δηλώνουν ότι έχουν κινηθεί οι διαδικασίες καθώς το κτήριο κρίθηκε ακατάλληλο από την επιτροπή γνωμοδότησης σχολικών κτηρίων τον Ιούνιο του 2022. Παρόλα αυτά πολλοί είναι οι γονείς που θεωρούν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο αλλά ο Δήμος δεν κάνει τα απαραίτητα. Αφήνουν επίσης αιχμές για παράτυπες διαδικασίες και καταστάσεις αμφιβόλου νομιμότητας που έφεραν τα πράγματα ως εδώ και τα επιτρέπουν να συνεχίζουν.


Το news.makedonias.gr ερευνά τα γεγονότα, επικοινωνεί με τους εμπλεκόμενους και θα σας κρατήσει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.