Θεσσαλονίκη: Παραμένει Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ο Χρήστος Μπουλούμπασης – Νέος Διευθυντής Ασφάλειας ο Γιώργος Παπαδόπουλος

(Πηγή: www.voria.gr)

Τοποθετήθηκαν οι νέοι υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας και οι κρίσεις συνεχίζονται με τις τοποθετήσεις των ταξίαρχων, καθώς έχουν κλείσει και οι κρίσεις και προαγωγές των αστυνομικών διευθυντών.

Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ως Γενικός Αστυνομικός διευθυντής ο Χρήστος Μπουλούμπασης, ενώ στη Διεύθυνση Ασφάλειας μετακινείται ο Γιώργος Παπαδόπουλος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής. Ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Ασφάλειας, Σταύρος Κεσελίδης, παραμένει ως ταξίαρχος, μετακινείται ωστόσο σε άλλο πόστο.

Στη θέση του νέου Γενικού Αστυνομικού Αττικής τοποθετήθηκε ο υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος μετακινείται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ ο  προηγούμενος Αττικάρχης, Εμμανουήλ Δουρβετάκης, τοποθετείται στο Γραφείο Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι,… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.