Ο Γ. Αρβανιτίδης για την ακύρωση του διαγωνισμού για το παιδιατρικό νοσοκομείο στο Φίλυρο

“Η ακύρωση του διαγωνισμού της κατασκευής του παιδιατρικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στο Φίλυρο είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη” σχολίασε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδης, μιλώντας στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Παρά την ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ότι θα εξετάσει τυχόν εναλλακτικές λύσεις, και θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση προσεχώς για την τύχη της δωρεάς του, το συμπέρασμα σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτίδη  είναι ένα: Όσο η πολιτεία δεν επενδύει δημόσιους πόρους σε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας με νέες υποδομές κυρίως στην περιφέρεια, τόσο οι πολίτες θα εγκαταλείπονται στην τύχη τους. Δεν είναι αυτό το μέλλον που οραματιζόμαστε για το ΕΣΥ και την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών μας στη Θεσσαλονίκη” σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Η Θεσσαλονίκη των υψηλών προσδοκιών και των χαμηλών αποτελεσμάτων

Ο κ. Αρβανιτίδης τόνισε πως ό,τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη είναι είτε μέσω ΣΔΙΤ είτε μέσω δωρεών, επισημαίνοντας πως η Θεσσαλονίκη «απουσιάζει παντελώς από το σχεδιασμό του Ταμείου Ανάκαμψης». Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να «θεραπεύσει» όλη αυτή την κατάσταση σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με την ευχή, όπως είπε, η προσφορά του «Σταύρος Νιάρχος» να παραμείνει στο τραπέζι. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.