Άλκης Καμπανός: Μετονομάστηκε η οδός Θεοδώρου Γαζή «Λύγισαν» οι γονείς του στο σημείο της δολοφονίας

«Άλκης Καμπανός» ονομάζεται από σήμερα η οδός Γαζή, ο δρόμος στον οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 20χρονος φοιτητής μετά από οπαδική επίθεση που δέχτηκε.

Το «παρών» στην εκδήλωση ονοματοδοσίας έδωσαν δεκάδες πολίτες, οι γονείς του Άλκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και φίλαθλοι του Άρη.

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ζέρβα και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την απόφαση αυτή. Η θυσία του Άλκη ας αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό μας με καθόλου βία και καθόλου θύματα», δήλωσε ο πατέρας του 19χρονου. Όπως είπε ο κ. Καμπανός, είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του, Μελίνα, στο σημείο της δολοφονίας του παιδιού τους, μέσα σε διάστημα 15 ημερών. 

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε και απηύθυνε έκκληση η θυσία του γιου του να αποτελέσει το έναυσμα για ένα αθλητικό κόσμο χωρίς καθόλου βία.

Ο κ. Ζέρβας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε πως «ο Άλκης χάθηκε με βίαιο τρόπο. Δικό μας χρέος είναι να κρατάμε την παρουσία του ζωντανή, αυτό το σημείο να θυμίζει για πάντα την ύπαρξη του και τον τρόπο που χάθηκε. Ποτέ ξανά να μην έχουμε τέτοιες τραγωδίες, ποτέ ξανά να μην έχουμε τέτοια θύματα.

Σημειώνεται πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης αποφάσισε να μετονομαστεί η οδός Γαζή σε «Αλκιβιάδη Καμπανού», εγκρίνοντας το αίτημα που είχε κατατεθεί από τον Α.Σ. Άρης, μέσω επιστολής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.