«Νεοφυείς Επιχειρήσεις & Η Οικονομική Ανάπτυξη της Ελλάδας»- Ημερίδα της Αμερικάνικης Λεγεώνας στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία και εκλεκτούς προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα  της Τετάρτης 15 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη, η ημερίδα «Νεοφυείς Επιχειρήσεις & Η Οικονομική Ανάπτυξη της Ελλάδας» την οποία διοργάνωσε η Αμερικάνικη Λεγεώνα (Post GC01 Athens), Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο ξενοδοχείο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο διοικητής της Αμερικανικής Λεγεώνας Post GC01 Athens κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης κύριος Σταυρός Καλαφάτης, ο Υπασπιστή της Αμερικανικής Λεγεώνας Post GC01 Athens Δρ. Βασίλειος Μπαλής, ο εκπρόσωπος του προξενείου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στη Θεσσαλονίκη Πρόξενος κ. Isaac Hansen-Joseph και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Θεσσαλονίκης κ. Κωσταντίνος Ιακώβου

Το παρών έδωσαν επίσης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος αναπτυξιακού οργανισμού της ΠΚΜ κ. Νικόλαος Τζόλας, η εκπρόσωπος του Δήμου Πυλαία – Χορτιάτη, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, νεολαίας και εθελοντισμού κα. Σοφία Σαουρίδου ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ευστάθιος Αβραμίδης, ο Διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης Δρ. Παναγιώτης Παντελιάδης, ο Δικηγόρος και υποψήφιος Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Καραγιαννακίδης και πολλά μέλη και φίλοι της Αμερικάνικης Λεγεώνας  στην Ελλάδα.

Στην λαμπερή εκδήλωση τιμήθηκε  για την προσφορά του στην Αμερικάνικη Λεγεώνα ο κ. Θεόδωρος Θεοδώνης.

Τις κεντρικές ομιλίες έκαναν, Ο κ. Γιώργος Σ. Ατσαλάκης  Οικονομολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ο κ. Γιώργος Κόκκας  Διευθυντής Κέντρου Επιχειρηματικότητας στο American College of Thessaloniki,Ο κ. Αριστοτέλης Καδίτης  οικονομολόγος με μάστερ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και σύμβουλος επιχειρήσεων,Ο κ. Δημήτρης Συκιώτης πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ο κ. Βαρδής Γωνιωτάκης Κορδεράς Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord, Ο Δρ. Κετικίδης Παναγιώτης, Ο κ. Σπύρος Κιαρτζής  Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον Όμιλο Helleniq Energy.

Το θέμα των ομιλιών ήταν η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και οι νέες επιχειρηματικές πρακτικές και ευκαιρίες που ανοίγονται για τους νέους. Οι ομιλητές μπήκαν σε κρίσιμα θέματα χρηματοδότησης, υποδομών, νοοτροπίας και οικονομίας, ενώ παρακολουθούσαν πολλοί φοιτητές και ακαδημαϊκοί γύρω από σχετικά θέματα.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην υπέροχη αίθουσα του ξενοδοχείου Πανόραμα, με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου, όπως και της χορηγίας της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης βλαστοκυττάρων «MyCells» και των επιστημονικών κέντρων « Bergmann Kord». Η Βιντεοκάλυψη και το φωτογραφικό υλικό πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Studio memories και τον κ. Φώτη Φωτιάδη και  η επιμέλεια των βίντεο των ομιλητών από τον κ. Άκη Θεοδωρούδη.

Συντόνισε η δημοσιογράφος κα Γεωργία Απόχα-Καρανίκα ενώ υπεύθυνος των παρουσιάσεων στο πάνελ ήταν ο επικοινωνιολόγος κ. Λουκάς Καβακόπουλος.

Τις ομιλίες ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του Ξενοδοχείου που κράτησε μέχρι αργά.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις ομιλίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.