Η Θωμαή Ντόκου στην Έκθεση Ιδεών για «Τα Κορίτσια της Οδού Ασπασίας» (Συνέντευξη – βίντεο)

«Τα Κορίτσια της Οδού Ασπασίας» στο Κινηματοθέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Η Θεατρική Ομάδα «Κωμοδύνη» παρουσιάζει την θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα κορίτσια της Οδού Ασπασίας», στο Κινηματοθέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη, σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασίλη Παππά. «Τα κορίτσια της Οδού Ασπασίας» είναι μια κωμωδία καταστάσεων, που στηλιτεύει την υποκρισία και την κατακεραυνώνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Μία επίκαιρη κωμωδία εποχής που περιγράφει μία… διαφορετική εκδοχή της ιστορίας, από τη Θεατρική Ομάδα «Κωμοδύνη»!

Η Θεατρική Ομάδα «Κωμοδύνη», με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Βασίλη Παπά, που πρόσφατα παρουσίασε επιτυχημένα τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, «Φόνος εκ προ Ομελέτας», επιστρέφει στο Θέατρο Αθήναιον για να παρουσιάσει την επίκαιρη κωμωδία εποχής «Τα κορίτσια της Οδού Ασπασίας».

Ταυτότητα παράστασης:

  • Κείμενο / Σκηνοθεσία: Βασίλης Παπάς
  • Σκηνικά / Κοστούμια: Σταυρούλα Ταρταμπούκα
  • Ήχος: Στυλιανός Δουλγερίδης
  • Μακιγιάζ: Άννα Παρούση
  • Δημόσιες Σχέσεις – Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου
  • Ηθοποιοί επί σκηνής: Θωμαή Ντόκου, Λίζα Μιμιλίδου, Βάσω Τσέκου, Μαριάνθη Παπαλάμπρου, Άννα Παρούση, Βασίλης Δουμουκτσής, Στράτος Ναλμπαντίδης, Ηλίας Λιάκας, Βασίλης Παπάς

Για την πορεία της στο θέατρο άλλα και για την παράσταση «Τα Κορίτσια της Οδού Ασπασίας», μίλησε στην εκπομπή “Έκθεση Ιδεών”, με την Γωγώ Καρανίκα και τον Σταύρο Δουκουζγιάννη η ηθοποιός Θωμαή Ντόκου.

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.