“Ομήρου Έπη”: Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το “Μίκης Θεοδωράκης” για την φιλανθρωπική παράσταση από την θεατρική ομάδα “Γεια Χαρά”

Η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση, “Ομήρου Έπη”, από τα 2 εφηβικά τμήματα της θεατρική ομάδας “Γεια Χαρά”, του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης και με την καθοδήγηση, το συντονισμό και τη σκηνοθετική ματιά της Αναστασίας Θυμιοπούλου, ανέβηκε με επιτυχία στο κατάμεστο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” το Σάββατο 1 Απριλίου.

Φοβερές ερμηνείες από τους 23 έφηβους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας “Γεια Χαρά” με το εξαιρετικό σενάριο της Αναστασίας Θυμιοπούλου σε μια παράσταση του “Χθες” βασισμένη στο σήμερα οπού το κοινό δεν σταματούσε να χειροκροτεί και να γελά μέχρι δακρύων.

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, οι έφηβοι ηθοποιοί επέλεξαν το dress code της παράστασης να έχει ως βάση το μαύρο χρώμα, ως φόρο τιμής και στην μνήμη των θυμάτων αυτού του τραγικού συμβάντος.

Η Φιλανθρωπική παράσταση διοργανώθηκε από τα 2 εφηβικά τμήματα της Θεατρικής ομάδας “Γεια Χαρά” του συλλόγου “Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης” , τον παιδότοπο “Αστεράκια” και το News.makedonias.gr.

Την βραδιά τίμησαν πλήθος κόσμου από όλη την Θεσσαλονίκη μεταξύ των οποίων η κα. Φωτεινή Πεσματζόγλου – Δεβετζή, Αντιδήμαρχος Κοινωνική Πολιτικής, Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ και υποψήφια Βουλευτής Α΄ θεσσαλονίκης με την ΝΔ, ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με την ΝΔ κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην Αντιπερειφεριάρχης υγείας κ. Χρήστος Μήττας, η κα Μαρία Γκαγκανιάρη μέλος της τοπικής κοινότητας του Ευόσμου και ο Πρόεδρος του Νέου ΙΝΚΑ κ. Νικόλαος Μήττας.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη καθώς οι διοργανωτές επέλεξαν αντί εισιτηρίου και ενόψει του Πάσχα την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Κορδελιού -Ευόσμου, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Την βραδιά συντόνισε και παρουσίασε ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Σταματόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.