Συγκλόνισε για ακόμη μια φορά η Ματίνα Κυριάκου με την ομιλία της στην εκδήλωση της Ε.Α.Ε. Καμένων Βούρλων στον Άγιο Κωνσταντίνο (βίντεο)

Συγκλονιστική ήταν η ομιλία για ακόμη μια φορά της Ματίνας Κυριάκου, Προέδρου του Συλλόγου Αλέξανδρος Να Θυμάσαι θα Ξαναβγεί ο Ήλιος, στην εκδήλωση με τίτλο, «Χρώματα Ψυχής», που διοργάνωσε το Παράρτημα Καμένων Βούρλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την περασμένη Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στις 17:30, στο «Twins» Μανούσου στον Άγιο Κωνσταντίνο. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:
• «Ψυχική και σωματική αυτοφροντίδα: Βασικά θεμέλια για την πρόληψη και την υγεία μας» – Βερόνικα Χονδροδήμου. Ψυχολόγος – Σωματική ψυχοθεραπεύτρια Πτυχιούχος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Sapienza Ρώμης – Ειδίκευση στη σωματική ψυχοθεραπεία (σχολή Siar PrFerri Ρώμη).
• «Μαμά ογκολογικού» – Ματίνα Κυριάκου. Διατροφολόγος – Συγγραφέας. Πρόεδρος του Συλλόγου «Να θυμάσαι να ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος». Για παιδιά με καρκίνο και άλλες σοβαρές για την υγεία τους ασθένειες.
• «Μουσικά μονοπάτια» – Χρυσόστομος Μαλάτος. Τραγούδια που μιλούν στην ψυχή μας.

Δείτε παρακάτω όλη την ομιλία της κ. Ματίνας Κυριάκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.