Εκλογές 2023: Οριακά εκτός Βουλής η «Νίκη» – Αισιοδοξούν για τις

(Πηγή: seleo.gr)

Οριακά εκτός βουλής η ΝΙΚΗ, που έκανε την έκπληξη στην χθεσινή εκλογική αναμέτρηση με ποσοστό 2,92 % (171.931 ψήφοι), στην πρώτη θέση των μικρών κομμάτων που δεν πέτυχαν το εκλογικό όριο, μπροστά από Πλεύση Ελευθερίας (2,89%) και ΜΕΡΑ25 (2,62%).

Τα μεγαλύτερα ποσοστά η ΝΙΚΗ τα έλαβε στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στις περιφέρειες: Πιερίας (7,46%), Πέλλας (6,13%), Β΄ Θεσσαλονίκης (5,62%), Χαλκιδικής (5,38%), Δράμα (5,33%), Κιλκίς (5,27%).

Στην πρώτη του δημόσια δήλωση, μετά το τελικό αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός επεσήμανε πως : «Σήμερα κάναμε ένα πρώτο σημαντικό βήμα. Θα συνεχίσουμε δυναμικότερα τον τίμιο πατριωτικό αγώνα μας, σεβόμενοι όσους ήδη μας εμπιστεύθηκαν».

Το κλίμα, παρά το γεγονός πως η ΝΙΚΗ δεν κατάφερε να εισέλθει στη βουλή, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου, που εκτιμάται πως το κόμμα θα καταφέρει να… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.