| |

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται σουβλάκι κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας

(Πηγή: www.enikos.gr)

Κατεψυγμένο σουβλάκι κοτόπουλο με πιπεριά ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθώς διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας κοτόπουλου, με τα στοιχεία: «ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΤΨ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΔΙΣΚΟΣ – Chico από φρέσκο κοτόπουλο» με ημερομηνία παραγωγής 24-01-2023 και ημερομηνία λήξης 24-01-2024, που παράγεται από την εταιρεία FOOD MASTER AEBE.

Όπως ανακοινώθηκε, σε συνέχεια εργαστηριακών αναλύσεων στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *