|

Τηλεφωνούσαν σε πολίτες προσποιούμενοι τους γιατρούς και ισχυρίζονταν ότι συγγενείς τους τραυματίσθηκαν σε ατύχημα – Περισσότερα απο 100.000 ευρώ η λεία

(Πηγή: seleo.gr)

Συνελήφθη μία γυναίκα που παραλάμβανε τα χρήματα που αποσπούσαν μαζί με συνεργούς της από θύματα εξαπάτησης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες που έγιναν το τελευταίο δίμηνο σε βάρος πολιτών, σε Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, συνελήφθη για την υπόθεση προχθές (5 Αυγούστου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, μία αλλοδαπή γυναίκα.

Ειδικότερα, νωρίτερα της ίδιας ημέρας, συνεργός της προαναφερόμενης γυναίκας, προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε σε ημεδαπή γυναίκα με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο τραυματίστηκε και ζήτησε χρήματα δήθεν για να χειρουργηθεί.

Στη συνέχεια έπεισε την γυναίκα να παραδώσει τα χρήματα στη συνεργό του,… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *