Κοντά στους ανθρώπους που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες τον εφιάλτη με τις καταστροφικές πλημμύρες, η Εθελοντική Διακονία Αστέγων

Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Κοντά στους ανθρώπους που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες τον εφιάλτη με τις καταστροφικές πλημμύρες, η Εθελοντική Διακονία Αστέγων. Συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Πρόκειται για μια συγκηνιτική πρωτοβουλία της επικεφαλής της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων που σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσαλων ανακοίνωσε την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται με τις καταστροφικές πλημμύρες και αφορά  τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά και άλλα. Σύμφωνα με ανακοίνωση σχετική η 

συλλογή βοήθειας θα γίνεται στα γραφεία της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, στην οδό Αθ.Διακου 62, στον Άγιο Παύλο και στα εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», στην οδό Κένεντι 119, στην Πυλαία.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνεί με την Κυριακή Φράγκου στο  τηλέφωνο 6970075198.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.