Θρήνος για την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού – «Κάναμε τόσα όνειρα» λέει φίλη της στο enikos.gr

(Πηγή: www.enikos.gr)

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα. Η άτυχη δόκιμος ασθένησε έπειτα από τον απόπλου δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας, επαναπατρίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

του Μίλτου Σακελλάρη

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απώλεια της 20χρονης Μαριάννας συγκλονίζουν.

«Σύσσωμη η οικογένεια του ο Α.Ο. Αναγέννησης Ασφενδιού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό της Μαριάννας Τσίγκα που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από κοντά μας. Όλη… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.