Βραδιά με άρωμα γυναίκας στο Κορδελιό!

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη γυναίκα που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη «Νέα Πνοή» του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, στο «Πολυλειτουργικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και πολλοί άνδρες κατέκλυσαν το χώρο και άκουσαν με ενδιαφέρον ειδικούς επιστήμονες να αναλύουν το ρόλο της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία, κάνοντας και μια αναδρομή στην εξέλιξη της γυναίκας τα τελευταία 100 περίπου χρόνια.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η γυναίκα για όλους μας σε κάθε ρόλο που επιτελεί και σχολίασε το θέμα της ποσόστωσης τονίζοντας ότι έφερε θετικά αποτελέσματα και σίγουρα πρέπει να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, καθώς η προσφορά των γυναικών στην πολιτική είναι αδιαμφισβήτητη.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι επιστημονικές ομιλήτριες που απλά και εκλαϊκευμένα αναφέρθηκαν στη γυναίκα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Ομιλήτριες: Δρ. Αγγελική Αλβανούδη – Κοινωνιογλωσσολόγος ΑΠΘ, Άννα Ελευθεράκου – Ψυχολόγος, Ρένα Οικονομίδου – MSC, RhD Γενικός Ιατρός, Διευθύντρια ΕΣΥ, Χριστίνα Καλφαλίδου – Δικηγόρος.

Παρουσίαση Συντονισμός: Χριστίνα Αρναούτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.