Επίσημη συνάντηση της Αμερικανικής Λεγεώνας στη Θεσσαλονίκη με τον Αμερικανό Πρόξενο κ. Jerrier Ismail

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, η Αμερικανική Λεγεώνα (AL Post GC01) με έδρα την Αθήνα, οργάνωσε συνάντηση προς τιμήν του νέου Αμερικανού Προξένου στη Θεσσαλονίκη, κ. Jerrier (Jerry) Ismail, στο Ξενοδοχείο Πανόραμα.

Στη συνάντηση με τον πρόξενο παραβρέθηκαν τα μέλη της Αμερικανικής Λεγεώνας κ. Νίκος Παπαδόπουλος (Commander AL GC01), o Δρ. Βασίλης Μπαλής (Adjutand), κ. Θεόδωρος Θεοδώνης (Liaison Northern Greece) και o βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Διαμαντής Γκολιδάκης, όπως και μέλη των Φίλων της Αμερικανικής Λεγεώνας, ανάμεσά τους ο Ολυμπιονίκης κ. Γιώργος Πάττης-Φουντάς (Ελληνικό Κολέγιο), o Δρ. Παναγιώτης Κετικίδης (Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας), ο Δρ. Γιώργος Κολλιάκος (Biohellenica) και άλλοι.

Στη διάρκεια της συνάντησης η Αμερικανική Λεγεώνα τίμησε τον νέο πρόξενο με δύο συλλεκτικά νομίσματα/μετάλλια της Αμερικανικής Λεγεώνας και οι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν στους ισχυρούς και μακροχρόνιους δεσμούς ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Ελλάδα. Στο μπουφέ που παρατέθηκε στη συνέχεια, τα μέλη και οι φίλοι της AL είχαν την ευκαιρία να παραθέσουν στον πρόξενο προτάσεις και ιδέες για την περαιτέρω σύσφιξη και ανάπτυξή των ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών, με ιδιαίτερη έμφαση σε κοινές δράσεις στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν δράσεις και επιπλέον σχέδια του παραρτήματος AL GC01 για τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.