Ανοιγμα Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου – «Τείνω σταθερά χείρα φιλίας» | ΤΑ ΝΕΑ

(Πηγή: www.tanea.gr)

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που διεξήχθη στην Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, «την αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών».

Κατά την Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση, σε αυτή τη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας». Αυτή η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρίνεται ως νέο άνοιγμα στην… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *