|

Ιταλία: Δίκη της καλαβρέζικης μαφίας – Καταδικάστηκαν πάνω από 200 κατηγορούμενοι

(Πηγή: www.cnn.gr)

Η δίκη μεγέθους XXL, η οποία διεξήχθη σε καταφύγιο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην πόλη Λαμέτσια Τέρμε, χαρακτηρίστηκε η σημαντικότερη κατά της μαφίας τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Πάνω από 200 κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν χθες Δευτέρα 20/11 να εκτίσουν ποινές ως και 30 ετών κάθειρξης έπειτα από τη δίκη-μαμούθ μελών της Ντράνγκετα, της ισχυρότερης μαφίας της ιταλικής χερσονήσου.

Από τους συνολικά 338 κατηγορούμενους που προσήχθησαν ενώπιον κακουργιοδικείου στη Λαμέτσια Τέρμε (νότια), 207 κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν, ενώ 131 απαλλάχθηκαν.

Η εισαγγελία είχε ζητήσει αθροιστικά να επιβληθούν σχεδόν 5.000 χρόνια κάθειρξης σε βάρος μαφιόζων και συνεργών τους, εργαζόμενων του λευκού κολάρου, δημόσιων… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *