Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση στο θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση

Με σκοπό την συλλογή δώρων εν όψει των εορτών,  για τα παιδοογκολογικά των νοσοκομείων της πόλης μας, ΑΧΕΠΑ και ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ,  Το radio news.makedonias.gr , το τμήμα ενηλίκων της Θεατρικής ομάδας «ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ» του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης και ο παιδότοπος Αστεράκια , ενώνονται για ακόμη μία φορά για φιλανθρωπικό σκοπό και παρουσιάζουν υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου – Κορδελιού,  την  ξεκαρδιστική κωμωδία, “Έγκλημα στα κακόφημα”.

Οι διοργανωτές αντί εισιτηρίων , επέλεξαν την συλλογή δώρων ( Παιχνίδια, βιβλία, ηλεκτρονικά , ακουστικά κλπ), για τα παιδιά ηλικίας έως 17ετών των παιδοογκολογικών, «ΑΧΕΠΑ» και «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ».

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Αναστασία Θυμιοπούλου.

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται οι ηθοποιοί: -Αναστασία Θυμιοπούλου-Θωμάς Δαβάκης- Χρυσάνθη Κολοβού- Μελίνα Τυριακίδου-Βαγγέλης Ευαγγέλου-Γιώργος Γεωργιάδης-Στέλλα Γραμματικοπούλου.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου  και Ώρα 19:00μμ

στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Παρατσίκογλου 1 Ελευθέριο Κορδελιό (είσοδος από Μοναστηρίου).

Η δράση θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της παράστασης έως τις 15 Δεκεμβρίου και όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδίδει το δώρο του στον Παιδότοπο Αστεράκια, (Αγίου Δημητρίου 25 Εύοσμος), ή στο 6ο Διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο (Δαβάκη & 25ης Μαρτίου, Ελευθέριο Κορδελιό ).

Περισσότερες  πληροφορίες για την συλλογή των δώρων στο τηλέφωνο 6987 566 958 Γωγώ Καρανίκα Απόχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.