“Έγκλημα στα κακόφημα”: Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το “Μίκης Θεοδωράκης” για την φιλανθρωπική παράσταση από την θεατρική ομάδα “Γεια Χαρά”

Η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση, “Έγκλημα στα κακόφημα” από το τμήμα ενηλίκων της θεατρική ομάδας “Γεια Χαρά”, του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης και με την καθοδήγηση, το συντονισμό και τη σκηνοθετική ματιά της Αναστασίας Θυμιοπούλου, ανέβηκε με επιτυχία στο κατάμεστο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Φοβερές ερμηνείες από τους ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας “Γεια Χαρά”  , σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Θυμιοπούλου,  οπού το κοινό δεν σταματούσε να χειροκροτεί και να γελά μέχρι δακρύων.

Η Φιλανθρωπική παράσταση διοργανώθηκε από το τμήμα ενηλίκων της Θεατρικής ομάδας “Γεια Χαρά” του συλλόγου “Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης” , τον παιδότοπο “Αστεράκια” και το News.makedonias.gr, υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου – Κορδελιού.

Την βραδιά τίμησαν πλήθος κόσμου από όλη την Θεσσαλονίκη!

Η είσοδος ήταν ελεύθερη, καθώς οι διοργανωτές επέλεξαν αντί εισιτηρίου την συλλογή δώρων για τα παιδιά ηλικίας έως 17ετών των παιδοογκολογικών, «ΑΧΕΠΑ» και «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ».

Η δράση συλλογής των δώρων συνεχίζεται μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου στον Παιδότοπο Αστεράκια, (Αγίου Δημητρίου 25 Εύοσμος), ή στο 6ο Διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο (Δαβάκη & 25ης Μαρτίου, Ελευθέριο Κορδελιό ). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987 566 958 Γωγώ Καρανίκα Απόχα.

Την βραδιά συντόνισε και παρουσίασε η Δημοσιογράφος Σταυρούλα Αρναούτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.