Μαξίμου αδειάζει Συρίγο για τη Συνθήκη της Λωζάνης
(Πηγή: www.news247.gr)
“Άδειασμα” μετά την αρχική κάλυψη στον Άγγελο Συρίγο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, σχετικά με τις δηλώσεις του δεύτερου για τη Συνθήκη της Λωζάνης. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η Ελλάδα και ο πρωθυπουργός είναι κατά οποιασδήποτε αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης”.
Ο Στέλιος Πέτσας πήρε αποστάσεις από τη θέση του Άγγελου Συρίγου για τη Συνθήκη της Λωζάνης. “Κατά οποιασδήποτε αναθεώρησης” λέει ο Παύλος Μαρινάκης.
Νωρίτερα ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε στρέψει τα βέλη του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, που αποκάλεσε “δώρο στον Ερντογάν” τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Άγγελου Συρίγου για τη… Πηγή
