Κυβερνητικές πηγές για τα F35 μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπλίνκεν: «Η Ελλάδα θα λάβει αυτά που έχουν συμφωνηθεί»
(Πηγή: www.skai.gr)
Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Άντονι Μπλίνκεν, με κυβερνητικές πηγές, μάλιστα να αναφέρουν όταν ερωτήθηκαν για το ζήτημα των F35 ότι «η Ελλάδα, ως συνεπής και αξιόπιστος εταίρος και σύμμαχος, θα λάβει αυτά που έχουν συμφωνηθεί».
Στη διάρκεια της συνάντησης στο πλαίσιο του εξαιρετικού επιπέδου των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρξουν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα περαιτέρω θετικά βήματα στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας
O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε σήμερα στην οικία του στα Χανιά τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Άντονι Μπλίνκεν.
Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον… Πηγή
