«Ακατάλληλη» η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στη Βρετανία – Η σκηνή που κόπηκε στο μοντάζ για να παιχτεί στα σινεμά | ΤΑ ΝΕΑ

(Πηγή: www.tanea.gr)

H νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» έχει χαρακτηριστεί ως μια «διεστραμμένη ρομαντική κωμωδία επιστημονικής φαντασίας» και για πολλούς έχει θεωρηθεί ως «ακατάλληλη», λόγω του ότι είναι «γεμάτη σεξ» και περιλαμβάνει πολλές γυμνές σκηνές.

Το «Poor Things» μπορεί να απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία, να διεκδικεί επτά Χρυσές Σφαίρες, και όλα τα προγνωστικά να δείχνουν πως θα βρίσκεται και στις υποψηφιότητες των 96ων βραβείων Όσκαρ, ωστόσο για να προβληθεί στη Βρετανία χρειάστηκε να τροποποιηθεί μία σκηνή στο μοντάζ.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο βιβλίο του Άλιστερ Γκρέι που κυκλοφόρησε το 1992 και παρακολουθεί την εξέλιξη της ζωής της Bella Baxter (Έμμα Στόουν), μιας νεαρής γυναίκας που ζει… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.