«Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40»- Η επιτυχημένη κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα για 5η χρονιά από σήμερα στο Θέατρο “Αθήναιον” (βίντεο)

Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και ώρα 9:30μμ.

«Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40». Η επιτυχημένη κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις καρδιές του θεατρόφιλου κοινού, επανέρχεται για 5ο χρόνο, στο Θέατρο Αθήναιον αυτή τη φορά για 9 παραστάσεις.

Λίγα λόγια για το έργο: Λίγο πριν τα 41 γενέθλιά της, η Λόρα αποφασίζει να χωρίσει. Αιτία, η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και ο άντρας της ο Τζακ, που πέρα από τη δουλειά δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η αιφνίδια απόφασή της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Τζακ θα αισθανθεί προδομένος και αδικημένος, οι γείτονες θα έρθουν σε δύσκολη θέση, ενώ η άνοια του πατέρα του Τζακ, που ζει μαζί τους, θα επιδεινωθεί. Ξαφνικά θα εισβάλει στη ζωή τους μια barwoman και τότε θα ξεκινήσει ο κύκλος των αποκαλύψεων και των μεγάλων αποφάσεων. Τελικά πόσο αθώοι είναι οι ήρωες του έργου μας; Τοποδόσφαιρο και το φλαμέγκο θα δώσουν λύση στο πρόβλημα;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά: Δημήτρης Αρζουμανίδης, Μαρία Βλάχου
Κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχοι – φώτα: Γιώργος Στεφανίδης, Γιάννης Λαζαρίδης, Χρ. Ασλανίδη
Αφίσα: Νίκος Γκάρας
Φωτογράφιση: Στρατής Λαγόπουλος, Βασίλης Τσικάρας
Επικοινωνία / Προβολή: Έρη Χριστοφορίδου
Δημόσιες Σχέσεις: Δέσποινα Αυγερίδου

Παίζουν (διπλή διανομή): Σοφία Αϊβάζογλου, Μαρία Βλάχου, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Αριστείδης Σιναπίδης, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης και ο Βασίλης Τσικάρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.