|

Ηλεία: «Τους φώναζαν να φύγουν» -Οι δραματικές στιγμές λίγο πριν το αυτοκίνητο παρασυρθεί από τον χείμαρρο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πλουτοχώρι Ηλείας για τον εντοπισμό του οδηγού τα όχημα του οποίου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χείμαρρου.

Η σύντροφός του και συνοδηγός του οχήματος εντοπίστηκε νεκρή λίγες ώρες αργότερα, σε απόσταση 1,5χλμ. μακριά από το σημείο στο οποίο παρασύρθηκε το αυτοκίνητο.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε στο MEGA ο Μιχάλης Μπιρλής, πρόεδρος της κοινότητας Πλουτοχωρίου, τονίζοντας ότι οι κάτοικοι του χωριού έρχονται συχνά αντιμέτωποι με την υπερχείλιση του ποταμού.

Ηλεία: Η δραματική περιγραφή της παράσυρσης του οχήματος -Τι συνέβη νωρίτερα

«Το ποτάμι όταν βρέχει πλημμυρίζει. Έχουμε χρόνια αυτό το πρόβλημα. Είχαν φτιάξει παλιά ένα μικρό γεφύρι, ξεχείλιζε από πάνω, το… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *