«Παράξενοι Επισκέπτες» : Θεατρική παράσταση στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης από την “Dream Team” της θεατρικής ομάδας «Γεια Χαρά»

Τα παιδιά της ΣΤ τάξης  του 5ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου θέλοντας να τιμήσουν το φιλανθρωπικό έργο της θεατρικής ομάδας «Γεια Χαρά» του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης,  ενώνονται με την “Dream Team”και παρουσιάζουν, υπό την αιγίδα του Δήμου  Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Εθελοντισμού και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου – Κορδελιού την κωμωδία «Παράξενοι Επισκέπτες»   

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Αναστασία Θυμιοπούλου.

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται οι ηθοποιοί: 

Παρασκευή Παρίσση

Μιχάλης Ελευθεριάδης

Μαρία Λώλα

Θανάσης Αποστολόπουλος

Ιωάννα Αϊδίνη

Αναστασία Γρηγοριάδου

Μαρία Αντωνιάδου

Φίλιππος Φαρμάκης

Βασίλης Αλεξιάδης

Γιάννης Γεωργιάδης

Χριστίνα Τσομπάνογλου

Η θεατρική ομάδα «Γεια Χαρά» του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης ο «Νέστος» δημιουργήθηκε από την αγάπη που είχαν τα παιδιά για το θέατρο, με οδηγό λοιπόν την αγάπη για το θέατρο, αλλά και την αγάπη για τους συνανθρώπους μας και κυρίως τα παιδιά, η θεατρική ομάδα δίνει το στίγμα της προσφοράς και της γενναιοδωρίας. Επιθυμία των ηθοποιών της ομάδας είναι να παίζουν πάντα για φιλανθρωπικό σκοπό. Γιατί γενναιοδωρία σημαίνει η δύναμη του προσφέρω. Εξάλλου αυτό που αξίζει περισσότερο είναι όχι εκείνο που παίρνεις, αλλά εκείνο που δίνεις. 

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και Ώρα 19:00μμ

στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Παρατσίκογλου 1 Ελευθέριο Κορδελιό (είσοδος από Μοναστηρίου).

Παρουσίαση – Συντονισμός : Θεοδώρα Απότα Δημοσιογράφος (Βεργίνα Τηλεόραση)

Αντί εισιτηρίων όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

 Περισσότερες  πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987 566 958 Γωγώ Καρανίκα Απόχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.