| |

Μπάμπης Κούτσικος: Τον πυροβόλησαν πισώπλατα με κυνηγετικό πολλές φορές -Σε προχωρημένη σήψη σε βάλτο η σορός του

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Σε πολύ προχωρημένη σήψη βρέθηκε μέσα σε βάλτο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, η σορός του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, είναι τόσο προχωρημένη η σήψη που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητος πώς προέκυψε ο θάνατος του 31χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν από 18 ημέρες.

Η σορός βρέθηκε κατά τη διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Μαζί με τον πραγματογνώμονα ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, αναμένουν την πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή. Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *