Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Νταλάρα: «Γιατί θιγόμαστε όταν κάποιος μας λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην τηλεόραση;»
(Πηγή: www.zappit.gr)
Home / Ψυχαγωγία / Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Νταλάρα: «Γιατί θιγόμαστε όταν κάποιος μας λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην τηλεόραση;»
Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Νταλάρα: «Γιατί θιγόμαστε όταν κάποιος μας λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην τηλεόραση;»
Τρίτη, 23.1.2024, 09:47
Zappit@ZAPPIT_
“Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο, κουνώντας κι εμείς το δάχτυλο όμως, κάνουμε αυτό για το οποίο κατηγορούμε τον κ. Νταλάρα”, λέει η Ελεονώρα Μελέτη.
Θέση για όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας κατά των δημοσιογράφων, πήρε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τρίτης, μέσα από το Mega Καλημέρα. Αρχικά, η παρουσιάστρια… Πηγή
