|

Τρέχουν άρον-άρον για καυσόξυλα πριν… τους πιάσει το χιόνι

(Πηγή: www.tanea.gr)

Προ των πυλών βρίσκεται η ψυχρή εισβολή και ο κόσμος «τρέχει» για να προμηθευτεί έγκαιρα καυσόξυλα για να αντιμετωπίσει το τσουχτερό κρύο, την ώρα που χιόνια αναμένονται μέχρι και στην Αττική.

Οι προβλέψεις για χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουν αυξήσει τις παραγγελίες για ξύλα, με τους καταναλωτές να σπεύδουν να τα προμηθευτούν.

«Δειλά δειλά έχει αναζωπυρωθεί το πράγμα, υπάρχει μια μεγάλη έξαρση τις δύο τελευταίες μέρες γιατί από ότι γνωρίζουμε σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα θα έρθει μεγάλη κακοκαιρία, λέγεται για χιόνια», δήλωσε ο Γιώργος Κασκαλίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος καυσόξυλων.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στην επιλογή των καυσόξυλων. Συνιστούν να κάνουν… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *