| |

Κατερίνη: Ομιλία του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου για τον υπο θεσμοθέτηση “γάμο” των ομοφύλων ζευγαριών εν μέσω επευφημιών από τους πιστούς (ΦΩΤΟ)

(Πηγή: seleo.gr)

Δεκτός με χειροκροτήματα από τους πιστούς έγινε Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος  κατά την είσοδο του στον ΙΝ της Θείας Αναλήψεως για την ομιλία του στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης για τον υπό θεσμοθέτηση “γάμο” των ομοφυλοφίλων, που διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Πρόκειται για μια ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως, παρουσία πλήθους πιστών. Εκεί ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος ανέλυσε τις επιπτώσεις του νομοσχεδίου στην παραδοσιακή οριοθέτηση του γάμου, καθώς και την επίσημη θέση της Εκκλησίας για το θέμα. Παρουσίασε τα διάφορα επιχειρήματα και τις αντιδράσεις που… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *