|

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η δολιοφθορά στον αγωγό ύδρευσης Αίγινας -Με εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων ο σαμποτέρ

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει το σημείο που έγινε η δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας.

Η δολιοφθορά έγινε με τη χρήση εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος τοποθετήθηκε στον βυθό σε βάθος 50 μέτρων και κατέστρεψε το τσιμεντόστρωμα του αγωγού, όπως διαπιστώθηκε από αυτοψία της εταιρείας διαχείρισης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η μέθοδος που ακολουθήθηκε παραπέμπει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία Πειραιά για τη δολιοφθορά και ταυτόχρονα διατάχθηκε εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς είναι η τέταρτη φορά που βρίσκεται στο στόχαστρο… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *