Μητροπολίτης Χαλκίδος για νομοσχέδιο γάμου ομόφυλων: “Κάθε τι που μας εκτρέπει ή μας απομακρύνει από το έργο του αγιασμού μας, ονομάζεται αμαρτία και πρέπει να το αποφεύγουμε”

(Πηγή: eviathema.gr)

Εκκλησία

Μητροπολίτης Χαλκίδος για νομοσχέδιο γάμου ομόφυλων: “Κάθε τι που μας εκτρέπει ή μας απομακρύνει από το έργο του αγιασμού μας, ονομάζεται αμαρτία και πρέπει να το αποφεύγουμε” ByNewsroom

Published 7 ώρες ago Flipboard Reddit Pinterest Whatsapp Whatsapp Email

Τρεις ημέρες μετά τον πανηγυρικό εορτασμό του πολιούχου της Ν. Λαμψάκου, Αγ. Τρύφωνος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε την Ενορία, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη στην Θεία Λειτουργία.

Συλλειτουργοί του Σεβασμιωτάτου ήταν οι αρχιμ. Νεκτάριος Ευγενικός-ιεροκήρυκας και Αθανάσιος Φουρκής, ο πρεσβ. Πέτρος Βλάχος-εφημέριος της Ενορίας, οι διάκ. Σταύρος Καλαφάτης και Ειρηναίος Σταμέλος, ενώ την ιερά… Πηγή (Πηγή: eviathema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.