Χαμογελαστός αναχώρησε για ΗΠΑ ο πρίγκιπας Χάρι-Οριστική κατάρρευση σχέσεων με Γουίλιαμ; Το ταξίδι των 24 ωρών
(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος εθεάθη σήμερα στο αεροδρόμιο του Χίθροου δεν έμεινε παρά λίγο παραπάνω από μία ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο. Και όχι δεν συνάντησε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Ο πρίγκιπας Χάρι διένυσε χθες 5.000 μίλια από την Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του για 45 λεπτά μετά τη σοκαριστική διάγνωση καρκίνου του Καρόλου – ήταν μάλιστα, ο πρώτος συγγενής που επισκέφθηκε τον άρρωστο βασιλιά.
Αμέσως μετέβη, με αστυνομική συνοδεία, στο Κλάρενς Χάουζ, την κατοικία στο Λονδίνο του Βρετανού βασιλιά, όπου πατέρας και γιος είχαν μια σύντομη συνάντηση,… Πηγή
