Μητρόπολη Πειραιώς: Εκτός Εκκλησίας με απόφαση του Μητροπολίτη οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της θέσπισης του “γάμου” ομοφυλοφίλων

(Πηγή: seleo.gr)

Εκτός Εκκλησίας τέθηκαν οι βουλευτές Πειραιά που υπερψήφισαν τον νόμο για την δυνατότητα “γάμου” μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου με απόφαση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, κατόπιν έκτακτης Ιερατικής Σύναξης που συνήλθε σήμερα στην Μητρόπολη Πειραιά για το εν λόγω ζήτημα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ανέλαβε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, έπειτα από σχετική εισήγηση του. Συγκεκριμένα κατά την έκτακτη Ιερατική Σύναξη ο Μητροπολίτης ανακοίνωσε ότι συγκεκριμένοι βουλευτές “δεν θα μπορούν από εδώ και πέρα να κοινωνούν στη Μητρόπολη Πειραιώς”. Ακριβέστερα όπως αποφασίστηκε οι βουλευτές που ψήφισαν ως “έννομο αγαθό την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και θεσμοθέτησαν την παρά… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.