Θεσσαλονίκη: Μάσκες, σερπαντίνες και πολύχρωμα φώτα – Οδηγός στόλισε με αποκριάτικα το λεωφορείο του
(Πηγή: www.tanea.gr)
Αποκριάτικες μάσκες, σερπαντίνες και πολύχρωμα φώτα συνθέτουν το σκηνικό του και δημιουργούν αν μη τι άλλο ένα διαφορετικό κλίμα κατά τη διάρκεια της διαδρομής Αριστοτέλους – Ασβεστοχώρι.
Ακόμη και ο ίδιος ο οδηγός έχει ντυθεί καρναβάλι, υποδεχόμενος τους επιβάτες με μία περούκα.
«Σε αποκριάτικο mood το λιοντάρι της γραμμής 57 για την φετινή γιορτή του καρναβαλιού. Σας περιμένει για καρναβαλικές διαδρομές με το 1206 λεωφορείο. Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό οδηγό Μάνο», αναφέρεται στη σχετική λεζάντα.
«Μπράβο στον οδηγό που δίνει χαρά στην καθημερινότητα των ανθρώπων», «Όταν σου αρέσει να προσφέρεις και αγαπάς την δουλειά σου», «Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι για να μας φτιάχνουν την… Πηγή
