H Spanos Luxury Cars υποστηρίζει την Centaurus Racing Team

(Πηγή: www.newsauto.gr)

Η Spanos Luxury Cars με χαρά υποστηρίζει τους φοιτητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας που με το ταλέντο, τις γνώσεις και το όραμά τους θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά των στελεχών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Spanos Luxury Cars από το 2021 έως σήμερα με μεγάλη χαρά υποστηρίζει ενεργά το καινοτόμο εγχείρημα μιας ομάδας φοιτητών γεμάτη ταλέντο και όραμα για το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Spanos Luxury Cars με το μονοθέσιο που φέρει το όνομα «Pyrius».

Πρόκειται για ένα καινοτόμο μονοθέσιο τόσο στην χρήση των υλικών, που του επιτρέπουν να πετυχαίνει το εξαιρετικά χαμηλό βάρος των 230 kg, όσο και στην μηχανολογική του σχεδίαση, χάρη στην οποία επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 km/h σε μόλις 3,8”) σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση.Η ομάδα μέχρι σήμερα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει επτά μονοθέσια και… Πηγή (Πηγή: www.newsauto.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.